Мектептік тамақтандыру » №136 мектеп-лицей
Қызылорда облысының білім басқармасының
Қызылорда қаласы бойынша білім бөлімінің
«Темірбек Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7242) 22-28-78
Есепші бөлімі:
+7(7242) 22-28-78
Нашар көрушілер
нұсқасы
» Мектептік тамақтандыру
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
20
ақпан
2025
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
? МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ ? ? Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығының 3-қосымшасы 109 тармағына сәйкес Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде АҚПАН  айы бойынша мониторингтік топ мүшелері мектептегі тамақтандырудың сапасына зерттеу, зерделеу жұмыстарын жүргізді.  ? Зерделеу барысында басшылыққа алынған критерийлер ⤵️ ✅ Тамақ өнімдерінің сапасы; ✅ Тағамдарды дайындау технологиясы;  ✅ Өнімдердің және
"Дәмді әрі пайдалы тағамдар" сынып сағаты
18
ақпан
2025
"Дәмді әрі пайдалы тағамдар" сынып сағаты
Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде сынып жетекшілердің он күндегі аясында жүргізіліп жатқан жұмыс барысында 6"З" сыныбында ашық тәрбие сағаты өтті.  Тәрбие сағаттың тақырыбы:   "Дәмді әрі пайдалы тағамдар"  Мақсаты:  Оқушыларға тиімді пайдалы дәруменге толы сапалы тағаммен таныстырып, оны күнделікті өмірде тиімді әрі орынды қоректенуге дағдылану.  Оқушылар өз тәрбие сағатында көптеген пайдалы тағамдардың құрамымен танысып, дәруменге бай көкөніс, жеміс, ет, балық, сүт, жұмыртқа өнімдердің
?️ МЕКТЕПТЕГІ ТАМАҚТАНУ АЙДАРЫ ?️
29
қаңтар
2025
?️ МЕКТЕПТЕГІ ТАМАҚТАНУ АЙДАРЫ ?️
?️ МЕКТЕПТЕГІ ТАМАҚТАНУ АЙДАРЫ ?️ https://www.facebook.com/share/v/1GdGVLzUth/
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
20
қаңтар
2025
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
? МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ ?     ? Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығының 3-қосымшасы 109 тармағына сәйкес Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде ҚАҢТАР  айы бойынша мониторингтік топ мүшелері мектептегі тамақтандырудың сапасына зерттеу, зерделеу жұмыстарын жүргізді. ?Зерделеу барысында басшылыққа алынған критерийлер⤵️  ✅Тамақ өнімдерінің сапасы;  ✅Тағамдарды дайындау технологиясы; ✅Өнімдердің және
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
20
желтоқсан
2024
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
? МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ ?     ? Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығының 3-қосымшасы 109 тармағына сәйкес Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде ЖЕЛТОҚСАН  айы бойынша мониторингтік топ мүшелері мектептегі тамақтандырудың сапасына зерттеу, зерделеу жұмыстарын жүргізді. ?Зерделеу барысында басшылыққа алынған критерийлер⤵️  ✅Тамақ өнімдерінің сапасы;  ✅Тағамдарды дайындау технологиясы; ✅Өнімдердің және
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
20
қараша
2024
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
? МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ ?
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
20
қараша
2024
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
? МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ ?     ? Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығының 3-қосымшасы 109 тармағына сәйкес Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде ҚАРАША  айы бойынша мониторингтік топ мүшелері мектептегі тамақтандырудың сапасына зерттеу, зерделеу жұмыстарын жүргізді. ?Зерделеу барысында басшылыққа алынған критерийлер⤵️  ✅Тамақ өнімдерінің сапасы;  ✅Тағамдарды дайындау технологиясы; ✅Өнімдердің және