ЫСТЫҚ ТАМАҚТЫҢ САПАСЫМЕН ҚҰНДЫЛЫҒЫН ТЕКСЕРУ
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ? ️️ ?Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығының 3-қосымшасы 109 тармағына сәйкес Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде АҚПАН айы бойынша мониторингтік топ мүшелері мектептегі тамақтандырудың сапасына зерттеу, зерделеу жұмыстарын жүргізді. ?Зерделеу барысында басшылыққа алынған критерийлер⤵️ ✅Тамақ өнімдерінің сапасы; ✅Тағамдарды дайындау технологиясы; ✅Өнімдердің және дайын