Мектептік тамақтандыру » Страница 2 » №136 мектеп-лицей
Қызылорда облысының білім басқармасының
Қызылорда қаласы бойынша білім бөлімінің
«Темірбек Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(7242) 22-28-78
Есепші бөлімі:
+7(7242) 22-28-78
Нашар көрушілер
нұсқасы
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
04
қазан
2024
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ? ?Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығының 3-қосымшасы 109 тармағына сәйкес Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде ҚАЗАН  айы бойынша мониторингтік топ мүшелері мектептегі тамақтандырудың сапасына зерттеу, зерделеу жұмыстарын жүргізді.  ?Зерделеу барысында басшылыққа алынған критерийлер⤵️  ✅Тамақ өнімдерінің сапасы;  ✅Тағамдарды дайындау технологиясы; ✅Өнімдердің және дайын
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
04
қазан
2024
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
? МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ ?
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
02
қыркүйек
2024
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
? МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ ?  ?Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығының 3-қосымшасы 109 тармағына сәйкес Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде ҚЫРКҮЙЕК  айы бойынша мониторингтік топ мүшелері мектептегі тамақтандырудың сапасына зерттеу, зерделеу жұмыстарын жүргізді.  ?Зерделеу барысында басшылыққа алынған критерийлер⤵️  ✅Тамақ өнімдерінің сапасы;  ✅Тағамдарды дайындау технологиясы; ✅Өнімдердің және
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ  ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА  МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
08
сәуір
2024
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ?
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ  ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА  МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ? ️️ ?Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығының 3-қосымшасы 109 тармағына сәйкес Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде АҚПАН айы бойынша мониторингтік топ мүшелері мектептегі тамақтандырудың сапасына зерттеу, зерделеу жұмыстарын жүргізді. ?Зерделеу барысында басшылыққа алынған критерийлер⤵️ ✅Тамақ өнімдерінің сапасы; ✅Тағамдарды дайындау технологиясы; ✅Өнімдердің және дайын
ЫСТЫҚ ТАМАҚТЫҢ САПАСЫМЕН ҚҰНДЫЛЫҒЫН ТЕКСЕРУ
20
ақпан
2024
ЫСТЫҚ ТАМАҚТЫҢ САПАСЫМЕН ҚҰНДЫЛЫҒЫН ТЕКСЕРУ
?МЕКТЕП АСХАНАСЫНДАҒЫ  ТАМАҚТАНДЫРУ САПАСЫНА  МОНИТОРИНГ ЖҮРГІЗУ? ️️ ?Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2018 жылғы 31 қазандағы № 598 бұйрығының 3-қосымшасы 109 тармағына сәйкес Т.Жүргенов атындағы №136 мектеп-лицейінде АҚПАН айы бойынша мониторингтік топ мүшелері мектептегі тамақтандырудың сапасына зерттеу, зерделеу жұмыстарын жүргізді. ?Зерделеу барысында басшылыққа алынған критерийлер⤵️ ✅Тамақ өнімдерінің сапасы; ✅Тағамдарды дайындау технологиясы; ✅Өнімдердің және дайын